Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. június 19., kedd
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
A
NOSALTY
facebook
oldalán
is megjelent cikkében
a
pacal
-nál az első
Nosalty
19 órája
·
Tudtátok?
😮
nosalty.hu
Török gasztroörökségeink: bizony, a töltött káposzta és a pacal is török! | NOSALTY
Pacal, a török örökség
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése