Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. május 27., vasárnap
Sült sertéskaraj lecsóval és gnocchival, valamint párolt karfiolrózsával és sárgarépával
Sült sertéskaraj lecsóval és gnocchival, valamint párolt karfiolrózsával és sárgarépával
Hasonló étel két hete is készült, de most gazdagabb zöldségkörítés készült hozzá.
A korábbi étel linkje:
Szaftos sertéskaraj vörösborral megbolondítva, lecsóval és gnocchival
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése