HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. május 23., szerda

Receptem a NOSALTY ajánlásával: Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu

Receptem a NOSALTY ajánlásával: Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu

Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu

A NOSALTY facebook-on is megjelent cikkében van  1  receptem,  az 5., mutatom. (Megjegyzem, a szamóca a helyes kifejezés, az eper a fán terem, s semmi köze a szamócához. A szamócát nevezik földi epernek is, ma eper néven ismeri csaknem mindenki, még a piaci árusok is így árulják. Helyesebb lett volna a kötőjel helyett per-, vagy zárójelet használni.) 
Használjátok ki az eperszezont! 🍓😊


Gyors és olcsó, esetleg kicsit munkásabb, de elegáns, vagy éppen sütés nélküli finomságot keresel? Itt megtalálhatod - nagyon krémes epres sütiket hoztunk!
nosalty.hu

Epres-szamócás-eperlikőrös tiramisu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése