Fokhagymás, tejszínes, kéksajtos lumaconi (szarvacska tészta)
Egyszerű, gyorsan - kevesebb mint 15 perc alatt - elkészülő olaszos tésztaétel, ugyanakkor finom.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tésztát felteszem sós vízben főni.
A fokhagymát és a bazsalikomot aprítom, a chilit szeletelem.
Egy serpenyőben kevés olajon és vajon megpirítom a fokhagymát. Fűszerezem, ráöntöm a tejszínt, hozzáadom a bazsalikom leveleket, a kéksajt és a chili felét.
Rászedem a tésztát, átforgatom.
Tálalok. Egy tányérra szedek a tésztából, morzsolok rá kéksajtot. Megszórom borssal, teszek rá bazsalikomlevelet, chilit és szeletelek rá fokhagymát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése