HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. február 10., szombat

Fehérboros, tejfölös töltött karalábé és karalábélevél

Fehérboros, tejfölös töltött karalábé és karalábélevél


Szeretem a töltött zöldségeket. A karalábét is gyakran fogyasztom, hogy ne legyen unalmas, variálom. Most rizses darált hússal töltöttem meg a karalábét, s a szép zöld leveleit, s tejfölös szószban főztem,sok borssal fűszerezve,  s egy kis fehérborral bolondítottam meg. A fotók alatt néhány link található a tejfölös, tejszínes töltött karalábékhoz, a végén pedig - a kontraszt miatt-  paradicsomszószos változat.




Medvehagymás, darálthúsos, fehérboros, tejszínes töltött karalábé 

Darálthúsos töltött karalábé és karalábélevél fehérboros-tejfölös szószban krumplival

Töltött karalábé és mángold tejfölös szószban

Töltött karalábé, fehérboros tejszínes szószban

Töltött karalábé töltikével

Zöldséges darálthúsos, fehérboros, tejfölös, sajtos töltött karalábé

Kacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös, fehérboros szószban

Töltött új karalábé, előbb párolva, majd sütve, tejfölösen és sajtosan

Töltött újkaralábé


Paradicsomszószos töltött karalábék:

Töltött karalábé vörösboros paradicsomszószban

Tejfölös töltött karalábélevél paradicsomszószban

Zöldséges darálthúsos töltött paprika vörösboros paradicsomszószban


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése