Kelkáposzta főzelék sült füstölt, főtt tarjával
A kelkáposzta egy megosztó zöldség. Én kedvelem. Levesbe, rakottan, töltve, s főzelékként is. Most éppen egy főzeléket mutatok, egy nagyon egyszerű feltéttel. Füstölt, főtt tarját sütöttem meg egy kevés olajon. A főzelékre 3 szelet hús került. Kenyérrel és vörösborral fogyasztottam.
Receptet találtok többet is a fotók alatti linken.
Kelkáposzta főzelék sült frankfurti virslivel
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése