Kolbászos vacsora
A Fehérvári úti Vásárcsarnokban (régi nevén piacon) van egy őstermelő - családi vállalkozás - akik maguk tartják az állatokat, maguk dolgozzák fel és maguk is árusítják a termékeiket Az árújuk finom, s gondolom a többi árus bosszúságára, akik nyilván csak kereskedők, sokkal olcsóbbak is. Hetente kétszer - szerdán és pénteken - nyitnak ki, ilyenkor hosszú sorokban állnak a vevők, míg a többieknél, vagy senki, vagy csak egy-két vevő ácsorog. Én, ha épp arra járok, gyakran vásárolok náluk. Ez a vacsora is az ö kolbászukkal készült.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése