HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. október 11., szombat

Fusili tonhalsalátával

Fusili tonhalsalátával

Egy gyors és egyszerű étel. Nem a szakácsművészet remeke, de finom.

Hozzávalók :

  • 25 dkg fusili
  • 1 doboz (16 dkg) Rio Mare Insalatissime (tonhalsaláta)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db chilipaprika
  • 12 db chilivel töltött olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • olívaolaj
  • chiliszósz
Elkészítés:

A tésztát sós vízben felteszem főni. Közben a fokhagymát és a chilit aprítom. Egy serpenyőben  kevés olívaolajra ráteszem a fokhagymát és a chilit, majd a halsalátát és az olívabogyókat

Rászedem a tésztát, fűszerezem, locsolok rá chiliszószt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése