Buciban sült camembert
Egyszerű, de nagyszerű
Hozzávalók
- 1 db buci
- 1 db camembert
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- fehérbor
- extra szűz olívaolaj
- 3 db jégsalátalevél
A fokhagymát felszeletelem.
A buci tetejét levágom, a belsejét kikaparom, öntök bele fehérbort és olívaolajat, sózom, borsozom. Belehelyezem a sajtot. A sajtba metszek nyílásokat, s ebbe teszem a fokhagyma szeleteket
.Egy serpenyőben a bucit olívaolajon megpirítom.
Jégsalátaleveleken tálalom.
Ezt feltétlenül elkészítem a napokban, úgyis mindenkinek elege lesz a húsos ételekből. Esetleg fűszeres, ízesített sajtból is finom lehet.
VálaszTörlésFinom bármilyen sajtból is, de az igazi mégis csak a camembert.
VálaszTörlés