HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 17., vasárnap

Sonkás tortellini tejszínes, gombás, medvehagymás szósszal

Hozzávalók :

  • 1 zacskó tortellini
  • gomba
  • vöröshagyma
  • medvehagyma
  • fokhagyma
  • vaj
  • főző tejszín
  • őrölt fehér bors
  • egész tarka bors
  • capri bogyó
  • dió
  • reszelt Parmezan
  • bazsalikom levél
Elkészítés:
A hagymákat megpucolom apróra vágom, a gombát darabolom. A tésztát felteszem főni.
Egy serpenyőben vajon megdinsztelem a hagymákat, beleteszem a gombát, fűszerezem, felöntöm a tejszínnel, rövid ideig párolom.
Tálaláskor a tányérra szedem a tésztát, megszórom tarka borssal, caprival, dióval, reszelt sajttal, díszítem bazsalikom levéllel.




2 megjegyzés: