HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 3., vasárnap

Sundae

Happy National Hot Fudge Sundae Day!

Ma reggel ez fogadott a számítógépem bekapcsolásakor:
Sundae

hot-fudge-sundae-day-7-25-07.jpg

Golden Opulence Sundae

- a világ legdrágább fagylaltja


"Aki idén még nem evett igazán finom és drága fagylaltot, akkor javaslom látogasson el New York-ba, a Serendipity 3 étterembe.
Itt lehet kapni a világ legdrágább fagylalt kelyhét.
A kehelyben 5 gombóc madagaszkári vaníliababbal készült Tahiti vanília fagylalt található, amire Venezuelából származó Chuao csokoládé darabok kerültek. Hershey szirup és maraschino cseresznye díszíti. A kehely tartalmaz még párizsi kandírozott gyümölcsöt, arannyal bevont mandulát, szarvasgombás csokoládét, marcipán cseresznyét és a tetejére világ legdrágább csokoládéját reszelik, Amedei Porcelana-ból.
A kehely fő dísze a 23 karátos ehető arany fólia és a szintén 23 karátos aranyból készült levéldísz.
A tetejére kerül egy kanálka Grand Passion kaviár. Ez egy speciális édes kaviár, mely nagyon lágy, sós ízű, passiógyümölccsel, naranccsal és Armagnac likőrrel ízesített maréna kaviárból készül.
A fagylaltot, Baccarat kristály kehelyben szolgálják fel, melyet a vendég magával vihet. Sajnálatos módon a 24 karátos arany kiskanál nem vehető haza :(
Ja, és hogy mennyibe kerül ez a csoda, csupán ezer dollár :)" (Forrás: http://aglio-e-olio.blogspot.com/2010/09/golden-opulence-sundae.html)

AYUSE KOZUE " Sundae Love " MUSIC VIDEO


AYUSE KOZUE - Sundae Love:YouTube LIVE TOKYO feat.iQ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése