HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 10., vasárnap

Virágaink a szobában

Virágaink a szobában

Bár gyönyörűen süt a nap, hűvös van, a sokadik hidegfront vonul át felettünk. Ráadásul elég kellemetlen a szél odakint, még a 25 éves tujákat is megdöntötte, csak a vastagabb fenyők tudtak ellenállni.. A reggeli séta alkalmával többször is csaknem felborított egy-egy erősebb széllökés. (A Sashegy mellett, ahol sétálni szoktunk, mindig is erősebb a szél mint máshol, egy utcával arrébb már sokkal enyhébben fúj.)

Szélvédett helyen elviselhető volt az idő, még napozni is lehetett, persze nem pucéran. Végül is már kora délután vissza kellett vonulni a házba. De hogy mégis élvezzük a csodás virágokat, két csokorra valót szedtem. Most a nappalit díszítik.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a virágok! Milyen jó annak aki csak kimegy a kertbe és szed a vázába virágot.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek a virágaitok, még a vázában is, bár én jobban szeretem őket a kertben.

    VálaszTörlés
  3. Maradt még a kertben is bőven, s ott is elvirágzik sajnos elég gyorsan. Az időjósok a jövő hétre ráadásul újabb hidegfrontot, s már esőt is jeleznek, akkor pedig az eső is elveri. Így legalább élvezzük a szobában egy ideig.

    VálaszTörlés
  4. álomszép.
    És a jó szót, amit kaptam, köszönöm még egyszer.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek a virágot. Nálam éppen most bújtak elő a nárciszok, kb 2 centiméteresek. Azt hiszem még soká lesz mire kivirágoznak!

    VálaszTörlés