HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. szeptember 26., hétfő

Vecsési Káposztafeszt 2011

Vecsési Káposztafeszt 2011. Káposzta Fesztivál Vecsésen

Nos, a Káposzta fesztiválra szívesen elmentem volna. De idén ez nem jött össze. Nem igazán akaródzott kocsiba ülni, mert a zéró tolereancia miatt egy pohár sört sem ihatok, s anélkül mit sem ér egy akármilyen jó étel.

A feleségem tegnap déltájban megkérdeztem, akar e káposztát enni, a válasz az volt, hogy nem. Amikor azt mondtam, hogy ma van a vecsési káposzta fesztivál, akkor már beindult, miért nem mondtam ezt már reggel, s el is viharzott, engem nem hívott, én meg nem erőltettem. Bár idős barátunk megkérdezte, hogy én miért nem megyek, erre mit mondhattam.

Hozott azonban egy adag vadhúsos káposztát, amit alább meg is mutatok (ma közölte, hogy van egy dobozban a lenti hűtőben ).
Én egy kicsit megszórtam őrölt fekete borssal, s kakukkfűvel, vágtam rá chili paprikát, tettem rá tejfölt (ezt kispórolták belőle), szórtam rá őrölt piros paprikát, s díszítettem petrezselyem zölddel:




4 megjegyzés:

  1. Én a helyedben elmentem volna, és egy jó káposztás étel után lehúztam volna egy jó pohár alkoholmentes sört!

    VálaszTörlés
  2. Juj de jó lehet egy ilyen fesztiál

    VálaszTörlés
  3. Ittál már alkoholmentes sört? Nekem volt hozzá "szerencsém" Iránban. Nos fertelmes az íze. Ezenkívűl nem hiszem, hogy nálunk egy ilyen fesztiválon csapolnak alkoholmentes sört.
    Nekem egyébként nem az alkoholtartalma, az íze miatt kell egy sör. A HB-t (müncheni sör) például kedvelem, pedig alacsony az alkohol tartalma.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Hobbychef!

    Válaszoltam Neked a blogomban!:)

    sherpa

    VálaszTörlés