Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2011. szeptember 6., kedd
Fagylalttál brandyvel, csokoládéval és piskótával
Fagylalttál brandyvel, csokoládéval és piskótával
Hozzávalók
:
3 gombóc fagylalt (vanilía, eper, csokoládé)
brandy
tejszínhab
2 db piskota
csokoládé törmelék
Elkészítés:
Egy tálba 3 gombóc fagylaltot, s egy gombócnyi tejszínhabot teszek, mellé beállítok 2 db piskótát. A fagylaltra brandyt locsolok.
Szórok rá csokoládé törmeléket.
1 megjegyzés:
Reka
2011. szeptember 7. 7:13
Egesz jol fogna egy kis ilyen desszert a munkaban :-)))).
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egesz jol fogna egy kis ilyen desszert a munkaban :-)))).
VálaszTörlés