HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. szeptember 19., hétfő

Sangria vegyes gyümölcsökkel

Sangria vegyes gyümölcsökkel

Hozzávalók :
  • spanyol Sangria, vagy vörösbor
  • gyümölcsök:
  • narancs, grapefruit, banán, szilva
  • citrom, nektarin, fehér szőlő, kék szőlő
  • alma, körte
  • cukor
  • szegfűszeg
  • rum
Elkészítés:

Egy kancsóba beleteszem a feldarabolt gyümölcsöket, szórok rá cukrot, teszek bele néhány szegfűszeget, öntök rá rumot (tetszés szerint), s felöntöm a behűtött vörösborral. Beteszem a hűtőbe néhány órára, hogy kellőképpen lehűljön és az ízek összeérjenek.

 Nézzünk meg egy részletet a Júlia és a szellemek című filmből:

JULIET OF THE SPIRITS - SECRET THIRSTS




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése