HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. szeptember 25., vasárnap

Tyúkhúsleves csigatésztával a Maggitól

Tyúkhúsleves csigatésztával a Maggitól

Ma nem volt kedvem főzni. Ezért ebédre egy tasakos levest választottam a Maggitól. Amit hozzátettem, chili paprika és petrezselyem levél. Ami túlzás, hogy egy tasakból 4 tányér leves készül. Én inkább 2 tányért mondanék, dacára az 1 l víznek, ami a 10 perces főzés alatt igencsak megfogyatkozik. Igaz, nem próbáltam ki a javaslatot, hogy adjunk hozzá zöldborsót, így viszont gazdagnak nem igen mondható a leves.
Az eredmény:

2 megjegyzés:

  1. Én szeretem, de miközben forralom belefőzök még vagy két marék tésztát is :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem mikor főztem ebből a fajtából nagyon ízlett.Fellehet még túrbozni valóban egy kevés borsóval. Guszta lett, nyílván nem olyan mint amit mi főzünk, de egyszer meglehet enni!:)

    VálaszTörlés