HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. szeptember 21., szerda

Oktoberfest, München, ahogy a web-kamerák látják

Oktoberfest, München, ahogy a web-kamerák látják

Bár már az előző bejegyzésemre is feltettem - utólag - ezt a linket, de szerintem senki nem tér vissza egy korábban már megtekintett bejegyzésre, ezért ebben az újabb bejegyzésemben is szerepeltetem.

Gondolom, többen is vagyunk úgy, ha már nem lehetünk ott, legalább nézzük egy kis ideig ezt a sokadalmat.

Web-kamerák a helyszínről itt

 Végül egy sátor belsejéből egy web-kamera (az "adás" 11.00 h-kor indul, a képek 30 mp-ként frissülnek). Jó nézelődést és szórakozást:
Oktoberfest 2011 | Oktoberfest | BR








Wiesn Zelt



4 megjegyzés:

  1. Én még bízok abban, hogy egyszer eljutok. Nem adom fel!

    VálaszTörlés
  2. Őszintén szólva ki nem állom az össznépi csuhajt. A bajorok meg aztán a közepében vannak. A sört rühellem, egyedül a csülök ami nyerő nálam. Azt jól csinálják. (Már a bajorok, én regensburgban szoktam hozzájutni) Nekem még a kolbászfesztivál is sokk itt mifelénk))) Bármikor mehettem volna, elég sokat voltam kinnt, sőt akkor is amikor zajlott. Tele is van olyankor okádva minden...rendfenntartók ezerrel. Persze aki Promikat is látni akar..hát azok is akadnak arra))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Anihobel, ne legyél ennyire szigorú. A népnek szórakozás kell. Már az ókorban, a rómaiak is felfedezték ezt. Panem et circenses!
    A sör egyébként nem is olyan rossz, én kedvelem. Bár egy üvegnél ritkán iszom meg többet. A csülköt, akárcsak Te, én is kedvelem.
    Az átlag ember pedig szereti az eseményeket nyomon követni. Bár én kifejezetten utálom, valami miatt mégis sikere van az egyszerű emberek körében már évek óta a Való Világ, Big Brothers különböző változatainak. Nálunk még a szuperprimitív Győzike is rekord nézettséget hozott.

    Megjegyzem, én egyiket sem nézem, csak a reklámokból van "szerencsém" látni őket.

    VálaszTörlés