HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. szeptember 20., kedd

A blogger.com megint szórakozik velem

A blogger.com megint szórakozik velem

Ma vettem észre a blogger.com kisded jétékát.

1./ Ha a blogommal bármit csinálok,  összezsugorodik a felére, ha kinyitom, akkor egy ideig normális, de ha megpróbálok valamit lépni, újra összezsugorodik. És ezt játszuk folyamatosan már egy jó ideje. Én már unom, ő még nem.
2./ A másik: eltűnt a látogatói statisztikám is, pedig a vidget HTML kódja most is ott van a jobb oldali oszlophoz tartozó JavaScript beállítási mezőben, mégsem jelenik meg.
3./ A legújabb, ez mától van, nem tudom az új bejegyzésemet a Facebook-ra feltölteni/megosztani, nem jelenik meg a share button a feltöltéshez/megosztáshoz, amire rákattintva megjelenne a bejegyzés az üzenő falamon.

Mi a fene történik itt?
Kezdek belefáradni ebbe a reménytelen szélmalomharcba.

Eddig azt hittem, valami keveset már konyítok a programozáshoz, honlapok, blogok szerkesztéséhez, hiszen több mint 50 ilyen lapot készítettem már (a legutolsó munkám a Paprika&Tomato Gastroblog Toplist is teszi a dolgát  és  kezd végre gyarapodni a tagok számát illetően), melyek mind működnek, s most sorozatban érnek a kudarcok, amiken nem tudok úrrá lenni. És ezeket a kudarcokat egyre nehezebben viselem, egyre inkább dühítenek.
A megosztást ezennel befejezem, amúgy sem hozott  látogatót, csak hébe hóba, s akkor is csak a facebook. A befektetett  munka nem állt egyenes arányban az eredménnyel.

P.S A statisztika visszatért, de csak 1 (egy) látogatót hoz, ami teljesen kizárt  317 oldalletöltés mellett.

5 megjegyzés:

  1. Én is észrevettem hogy az én oldalamon is problémák vannak, 2 napig nem volt látható a látogatók száma, ma itt is 1 volt az előbb!:(

    VálaszTörlés
  2. Most éppen 355 oldalletöltésnél tartunk, tehát a 2 (KETTŐ) látogató egy röhej. És akkor az ember annyit nem várhat el, hogy oldal azt mondja, Sorry, we apologize? Hol a fenébe vannak a szuper programozók és rendszergazdák ilyenkor? Miért néznek minket, felhasználókat hűlyének?
    A rendszer ingyenes. O.K. De gennyesre keresi magát az üzemeltető a reklámok révén! Ingyen Krisztus koporsóját sem őrizték!

    VálaszTörlés
  3. Ne idegeskedj! Tényleg ne! Ez nem a te napod..heted...hónapod! Ne izgulj, az enyém sem. Nekem is rég feltűnt, hogy a blogspotnál röhejes látogatószámok mennek. Pl. lehetetlen, hogy a gasztroblogok.hu-ról egyáltalán nem jön 1 látogató sem. Mintha blokkolva lenne az egész. Vagy ezek a látogatók más blogok statisztikájába kerülnek át? Mint amikor lopták a telefonvonalat..azért napi 20-60 oldalletöltés véresen vicces, pedig szinte mindenhol fennt vagyok(((

    VálaszTörlés
  4. Nálam sem látható a látogató szám már több hete.... De annyira nem zavar. A blogspot statisztikája helyett inkább más statisztikát figyelek.

    VálaszTörlés
  5. Egyszer véletlenül ráleltem egy olyan oldalra, ahol a blogspot a saját tevékenységét vezeti, a technikai hibákat.Ott jelezni is lehet nekik, ha valami nem stimmel.
    (Bocs. ha nagyon naívságot mondtam, de én még itt tartok.)

    VálaszTörlés