HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. március 10., vasárnap

Avocado paradicsomos, chilis kagylóval, rákfarkos zöldséges ananászsalátával

Avocado paradicsomos, chilis kagylóval, rákfarkos zöldséges ananászsalátával

Hozzávalók:
  • 1 db avocado
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 szál újhagyma
  • saláta mix
  • 1 db citrom
  • paradicsomos chilis kagyló
  • rákfarkos ananászsaláta
  • fekete olíva bogyó
  • chilipaprikával töltött zöld olívabogyó
  • chilis olívaolajban eltett fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • chili szósz
Elkészítés:

A tányérra teszek saláta mixet, a közepébe állítok egy fél avicadot, melynek a belsejét kivájtam. Ebbe kanalazok kagylót és rákfarok salátát, rakok mellé negyedelt paradicsomot, paprikát, olívabogyókat, fokhagymát, citromszeleteket, újhagymát. Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá chilis olívaolajat, s chili szószt.



1 megjegyzés:

  1. Mi ez a megnevezés? Elég értelmetlen, már elnézést. Konzervben hol lehet ananászos rákfaroksalátát venni, ha meg nem konzerv az elkészítése is érdekelne....elvégre ez egy receptes oldal.
    Üdv: Rita

    VálaszTörlés