Sült libacomb rókagombás krumplival és fehérboros párolt káposztával
Ez a régebbi receptem, mely még 2011. augusztusában került bejegyzésre, megjelent a Kiskegyed áprilisi RECEPTTÁR-ában. Gondolom, a Húsvét miatt vették elő..Nálam a recept és a fotók itt találhatók:
Sült libacomb rókagombás krumplival és fehérboros párolt káposztával
Finom, érdemes elkészíteni. Ünnepi asztalon is jól mutat.
Aki szereti a libacombot, annak még egy bejegyzésemet ajánlom:
Mártonnapi libacomb sült gyümölcsökkel és sütőtökös krumplipürével
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése