HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. március 7., csütörtök

Majonézes saláta tojással, kecskesajttal

Majonézes saláta tojással, kecskesajttal

Hozzávalók :
  • 2 db tojás
  • 1 zacskó salat mix
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 10 dkg kecskesajt
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • fekete magnélküli olívabogyó
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • majonéz
  • extraszűz olívaolaj
  • 1 db zsemle
Elkészítés:

A tojást félkeményre főzöm megpucolom. Egy tányérra elhelyezem a salátákat, rá a félbevágott tojásokat, a nyolcadolt paradicsomot, a félbevágott újhagymákat, olívabogyókat, s a kézzel darabolt kecskesajtot.

Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olíva olajat, s majonézt. Pirított zsemlével fogyasztom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése