HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. október 31., hétfő

Ismét visszaéltek a TV Paprika nevével

Ismét visszaéltek a TV Paprika nevével

Az alábbi cikket az sg.hu oldalon találtam. Gondoltam szó szerint beidézem, hogy felhívjam a figyelmet, nehogy valakit rá tudjanak szedni a szélhámosok. Remélem a lap nem orrol meg ezért, mivel nemcsak hogy feltüntettem a forrást, de be is linkeltem a cikket, s szerepel a szerző neve is.
.
"2011. október 30. 21:20, vasárnap - Szekeres Viktor
A történelem ismétli önmagát, hiszen ismeretlen személyek a TV Paprikára illetve a csatorna születésnapjára hivatkozva visszaéléseket követnek el. Hasonló eset már januárban is előfordult.

A hazai gasztronómiai csatorna, a TV Paprika közleménye szerint ismeretlenek ismét visszaéltek a csatorna nevével. Ezúttal Kecskemétről érkezett egy telefonos bejelentés, de korábban az ország több nagyvárosából is jelentették, hogy házalók TV Paprika "ajándékcsomagokkal" próbálják meg becsapni a lakosokat mondván, hogy kivételes lehetőségként, most csak az ajándékcsomag értékének ÁFA tartalmát, vagy éppen a nyereményadót kell kifizetni, mely mintegy húszezer forint. Az állítólagos TV Paprika "ajándékcsomag" tartalma, bár ez valószínűleg napról napra változhat, egy karóra, egy zöldségszeletelő és egy serpenyő.

Az elkövetők minden eszközzel megpróbálnak a gyanútlan áldozatok lakásába is bejutni, arra hivatkozva, hogy csak a konyhában adhatják át a "nyereményt". A TV Paprika teljes mértékben elhatárolódik a történtektől, nem küld ajándékcsomagokat, nem gyűjt pénzt, így kérjük, hogy ha ilyen esettel találkoznak, ne higgyenek a csalóknak, illetve tegyenek bejelentést a rendőrségen."

2 megjegyzés:

  1. Elképesztő ötletekkel állnak elő a szélhámosok.De most senki ne háborodjon fel azon amit írok, mert szerintem akit becsapnak, megérdemlik. Rengetek hiszékeny és kimerem mondani, hogy buta ember van. Nem tudnak gondolkodni, hogy mire fel kapnának ők bármit is innen vagy onnan. Én a hasamat fogtam a nevetéstől azon a nőn, aki arra panaszkodott a Tv-ben hogy rontás levétel miatt 28 millió forintját vitte el a szélhámos, akit már állítólag elfogtak, másiknak meg egy millió forintját gyújtotta fel, de gyorsan eloltotta és elment vele, a harmadiknak pedig az ékszereit vitte el, hogy otthon lemossa róla a rontást. Hát ezek az emberek megérdemlik, ki kéne tüntetni a szélhámost - ezt persze csak viccből mondom.

    VálaszTörlés