HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. január 14., péntek

Paprika&Tomato - Gastroblog Toplist

Gastroblog Toplist

Kedves blogtársak!

Újra közzé teszem ezt a bejegyzést (az eredetit levettem), egyrészt mert írtam hozzá kiegészítéseket, másrészt lecseréltem az óriási bannert egy kis buttonra, mivel Gabojsza szerint többen sérelmezték, hogy zavarja őket a sok  villogó bannerem. Eddig 469 bejegyzést írtam, s csak ezen az egyetlen bejegyzésen volt villogó banner! Kifogásolta azt is, hogy annimált bannerek vannak a bejegyzéseimben. Nos egyetlen egy annimált banner sincs egyetlen egy bejegyzésemen sem. (Bár nem tudom, miért bűn az annimált banner használata, az interneten a bannerek zöme annimált, vagy flash. Ráadásul  sehol nincs kiírva az, hogy annimált bannerek használata tilos!) Szerintem félrevezették, ő meg nem járt utána.

Az igazság az, hogy a fő oldalamra, felülre tényleg kitettem egy annimált bannert, de az nem működik. Lásd Bosszantó hiba . Ráadásul a gyűjtő oldalakon csak a bejegyzés jelenik meg, a főoldal nem. Egy gyűjtő oldal egyébként is csak néhány sort szokott megjeleníteni, s nem a teljes bejegyzést, majd az oldal átirányítja a látogatót a tényleges blogra . Így még ha lenne is annimált, vagy villogó banner az oldal alsóbb részén, akkor sem lenne látható az annimált banner, csak ha meglátogatja az oldalamat. Mellesleg, nálam eddig senki nem reklamált a Toplista villogó bannerje miatt.

Bízom benne, hogy ez a kis button már senkit nem fog zavarni.

Nos: Készítettem egy toplistát gasztró blogok számára. A saját blogomat már regisztráltam benne, s 2 blogtársunk is feliratkozott rá.

Egy toplista népszerűsíti az abban regisztráltakat, s hozzájárul a látogatottság növeléséhez, minél többen vagyunk benne, annál több lesz a linkek száma, s így növekszik a Google-  és a Yahoo Pagerank értéke, ez által  a keresőkben jobb helyezést tudunk elérni. (E nélkül sokkal tovább tart, míg a kereső robotok ránk találnak, ill. nem a több 100. helyen hozzák a blogunkat, amit már senki sem néz meg.)

Akinek van kedve hozzá, regisztráljon a toplistában. A regisztráció természetesen ingyenes.

A toplistához és regisztrációhoz klikkelj az alábbi button-ra!!!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Remélem, minél többen leszünk benne rövidesen.

Baráti üdvözlettel:

Hobbychef

Egy kis segítség a németül nem beszélőknek:

Regisztrálás: az "Anmelden" szóra, vagy az "Ihre Seite eintragen" szövegre kell klikkelni.
Ekkor megjelenik egy táblázat.
Az E-mail-hez az e-mail címet kell beírni
Titel der Seite: az oldal címe
URL der Seite: az oldal URL címe
Beschreibung: leírás (röviden be kell írni, hogy miről szól az oldal, miután ez magyar toplista, természetesen magyarul) A szövegben kerülni kell a hosszú í-t, ó-t és ő-t. Német nyelvű oldalról lévén szó, ezeket a betűket nem ismeri a program. Én is bele estem ebbe a csapdába, de már javítottam. Rövid  i-t, o-t és ö-t kell használni. (A nyelvészek majd félrenéznek.)
Banner-URL: ide egy 468x60 méretű banner URL címét kell beírni (http://.....), amennyiben még nincs bannered, írd be a következőt: http://i.imgur.com/YferP.gif, majd ha lesz sajátod, kicseréled.
Login Name: a bejelentkezési név
Passwort: jelszó
Passwort bestätigen: a jelszó igazolása

Ezután be kell írni az ellenőrző szót (ez eddig mindig szám volt),
majd ráklikkelni az "Anmelden" gombra
Ezt követően megjelenik az eddig beírt szöveg, amennyiben helyes, meg kell erősíteni.
A rendszer ezután megadja a Toplist micro bannerjének a HTML kódját, ezt kell a blogba (a főoldalra) betűzni, majd egyszer rákattintani. Most már él a regisztráció, s lehet várni a látogatókat.

Sok sikert!

Az eredeti bejegyzéshez tett megjegyzések:
(Töredelmesen bevallom, volt még 2 blogtárstól is bejegyzés, de azok, nem tudom hogyan, de elvesztek. Ezek egyébként pozitív hangvételűek voltak, nem kifogásolták a bejegyzésem, sőt érdeklődtek a regisztrálás iránt. Remélem ők visszatérnek.)

2 megjegyzés:


Gabojsza írta...
Kedves Hobbychef, Nem szeretnélek megbántani, de amennyiben továbbra is lesznek a bejegyzéseidben animált bannerek, a blogod ki fog kerülni a gasztro.blog.hu középsávjából, mert sok panasz érkezett a zavaró, villogó bannerjeid miatt. A saját blogodon természetesen azt jelentetsz meg, amit akarsz, de a közös oldalon ezen bannerek megjelenése nem elfogadott. Köszönöm a megértésed!
Hobbychef írta...
Kedves Gabojsza! A blogomon eddig 467 bejegyzés jelent meg, s csak egyetlen egynél, a legutolsónál - mely a Toplista propagálása - van kint a lista villogó bannerja, amit figyelemfelhívásnak szántam. Sajnálom, ha ez bárkit is zavart.
v>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése