HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. január 31., hétfő

Nagyot szólt a Bocuse d'Oron a magyar kaviár

Nagyot szólt a Bocuse d'Oron a magyar kaviár

Egy korábbi posztban írtam már a magyar kaviárról, az Arany Kaviár étterem és a Békés megyei tokhaltelep közös gyermekéről, és arról, hogy nemsokára a Bocuse D'oron, a csúcsgasztronómia legnagyobb versenyén is megjelenik valamilyen módon. Nem versenyzőként, de meghívott bemutatkozóként.
Attila, az étterem tulajdonosa szerdán tért vissza Franciaországból, gyorsan felhívtam, hogy megtudjam, milyen volt a fogadtatás, kikkel sikerült találkozni. És mit mondtak a kaviárról.



egy nap a városban
A teljes cikk -->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése