Húsleves csirkefarhátból és pulykanyakból zöldségesen
Hozzávalók:
- 2 db csirkefarhát
- 5 db pulykanyak
- 3 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db kisebb zellergumó
- 1 db karalábé
- 2 db burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 csomag petrezselyem
- zellerlevél
- 4 db kelkáposztalevél
- Vegeta
- egész fekete bors
- 2 db chili paprika
- őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- levestészta
Elkészítés:
Egy lábasba beleteszem a hozzávalókat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni. Amikor már majdnem kész, leszedem a habot a tetejéről, majd készre főzöm. Főzök hozzá cérnametéltet, tálalom. Teszek még bele chili paprikát és borsot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése