HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. január 23., vasárnap

Húsleves csirkefarhátból és pulykanyakból zöldségesen

Húsleves csirkefarhátból és pulykanyakból zöldségesen

Hozzávalók:

  • 2 db csirkefarhát
  • 5 db pulykanyak
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db kisebb zellergumó
  • 1 db karalábé
  • 2 db burgonya
  • 1  fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • zellerlevél
  • 4 db kelkáposztalevél
  • Vegeta
  • egész fekete bors
  • 2 db chili paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • levestészta

Elkészítés:

Egy lábasba beleteszem a hozzávalókat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni. Amikor már majdnem kész, leszedem a habot a tetejéről, majd készre főzöm. Főzök hozzá cérnametéltet, tálalom. Teszek még bele chili paprikát és borsot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése