HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. május 17., szerda

Receptem a Receptvárosnál: Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval

Receptem a Receptvárosnál: Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval


Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval


  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 45 perc
  • Elkészítés: 55 perc
A recept 2015. június 6-án jelent meg a blogomon, további 8 fotóval:

Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése