HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. május 2., szerda

Tarka bárka

Tarka bárka

A bloggal kapcsolatban két bejegyzést is írtam, melyben szóvátettem, hogy "rejtélyes" módon heteken keresztül két gyűjtőblogon is mindig ott volt az élen, maga mögé utasítván a friss blogokat.  Akkor még Gabojsza is védelmébe vette őket, mondván: szoftverhibáról van szó. Érdekes, ez a hiba csak őket "kárhoztatta" az állandó megjelenésre egyazon blog-bejegyzéssel. Az én blogommal, vagy mások bejegyzéseivel ez még véletlenül sem fordult elő.

Most mit látok? Szegény bárka megint megfeneklett, zátonyra futott. Vagy csak horgonyt vetett? Immár napok óta megint ott van stabilan a Miner gyűjtőblog elején a halas (Süllőfilé + Halfejű Istók)) bejegyzésük.. Ezen még a halak is csodálkoznak. Van, aki  - vérmérséklete szerint - dűhös, s van aki csak nevet.

Szerintem ki sem lehet robbantani onnan őket, legfeljebb egy cunami tudná bárkájukat végre elmozdítani.

A múltkor azt válaszolták bejegyzésemre, hogy ők ártatlanok, jelezték a problémát, de azok a fránya rendszergazdák nem tesznek semmit.

Most nemes egyszerűséggel - ahogy arra egy blogtárs felhívta a figyelmemet - törölték rosszalló megjegyzésemet.

Egy szó mint száz, egyszer előfordulhat ilyesmi, no de rendszeresen, két gyűjtőblogon is?

Nem hiszek a véletlenekben. Viszont a fair play híve vagyok.


3 megjegyzés:

  1. Mindig az összeesküvés elméletek és szegény, mellőzött, feltörekvő, gondolkodó blogok hátráltatása. De miért fáj ez ? Majd ha a te gyűjtőoldaladon is beakad... akkor a megoldás a kezedben lesz. Inkább főzz egy szendvicset.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Endre!

    Ne mérgelődj! Olyan sok szép dolog van a világon, gyönyörű a tavasz, süss és főzz finomakat, oszd meg velünk és élvezd az életet!
    A bosszúság és a szomorúság megmérgezi a lelket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves tőled, hogy aggódsz az egészségemért. Hidd el, nem bosszankodom, csak nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a trükközést.
      Egyébként a Carpe diem híve vagyok, igyekszem élvezni az életet, a finom ételeket és italokat. Az idő most itt is csodálatos. Nem tudom, közel laksz-e a tengerhez, talán már fürödni is lehet benne, nem csak sétálni a parton, s gyönyörködni a tájban.
      Én imádtam a tengert, főleg, amíg még szörföztem (windsurf)is.

      Törlés