Húsos ravioli paradicsomszósszal, medvehagymával, bazsalikommal
Hozzávalók :- 1 tasak (250 gr) setéshússal töltött ravioli
- medvehagyma
- 1 kisebb medvehagyma + virág
- 2 db újhagyma zöld szára
- 4 gerezd fokhagyma
- petrezselyem
- bazsalikom
- só
- őrölt fehér bors
- fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
- olíva bogyó
- sajt
- olíva olaj
- vörös bor
- paradicsom szósz
- chili szósz
A fokhagymát, medvehagymát, bazsalikomot, petrezselymet és olívabogyót aprítom, az újhagyma szárát karikára vágom. A sajtot megreszelem. A tésztát felteszem főni.
Egy serpenyőben olíva olajon a fokhagymákat megdinsztelem, öntök hozzá paradicsomszószt és chli szószt, teszek bele olíva bogyókat, fűszerezem, öntök hozzá bort. Beleteszem medvehagymát, petrezselymet és bazsalikomot..
A tésztát leszűröm, s egy adagot tányérra szedek, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával, medvehagymavirággal., s bazsalikom levéllel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése