HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. május 4., péntek

Húsos ravioli paradicsomszósszal, medvehagymával, bazsalikommal

Húsos ravioli paradicsomszósszal, medvehagymával, bazsalikommal

Hozzávalók :
  • 1 tasak (250 gr) setéshússal töltött ravioli                    
  • medvehagyma
  • 1 kisebb medvehagyma + virág
  • 2 db újhagyma zöld szára
  •  4 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • őrölt fehér bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • olíva bogyó
  • sajt 
  • olíva olaj
  • vörös bor
  • paradicsom szósz
  • chili szósz
Elkészítés:

A fokhagymát, medvehagymát, bazsalikomot, petrezselymet és olívabogyót aprítom, az újhagyma szárát karikára vágom. A sajtot megreszelem. A tésztát felteszem főni.

Egy serpenyőben olíva olajon a fokhagymákat megdinsztelem, öntök hozzá paradicsomszószt és chli szószt, teszek bele olíva bogyókat, fűszerezem, öntök hozzá bort. Beleteszem medvehagymát, petrezselymet és bazsalikomot..

A tésztát leszűröm, s egy adagot tányérra szedek, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot,  s díszítem medvehagymával,  medvehagymavirággal., s bazsalikom levéllel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése