Húsos ravioli medvehagymás fehérboros sajtszósszal
Hozzávalók :- 1 tasak (250 gr) setéshússal töltött ravioli
- vaj
- liszt
- főzőtejszín
- tej
- 5 levél medvehagyma
- 1 kisebb medvehagyma + virág
- 2 db újhagyma zöld szára
- fokhagyma
- petrezselyem
- só
- őrölt fehér bors
- szerecsendió
- capri bogyó
- sajt
- fehér bor
A fokhagymát, medvehagymát és petrezselymet aprítom, az újhagyma szárát karikára vágom. A sajtot megreszelem. A tésztát felteszem főni.
Egy serpenyőben vajon fokhagymát, s kevés lisztet kicsit megpirítok, felengedem tejjel és tejszínnel, fűszerezem, öntök hozzá bort. Beleteszem medvehagymát, petrezselymet, capribogyót. a A tűzről levéve hozzákeverem a sajt felét.
A tésztát leszűröm, s egy adagot tányérra szedek, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával, s medvehagymavirággal.
Sajnos a fotók életlenek lettek. A második adag fogyasztásánál majd újra lefotózom, s ha jobb lesz, majd feltöltöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése