HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. május 5., szombat

Hot Pan

Hot Pan


Kérdezték, hogy miként vált be ez a sütő edény. Nos, én meg vagyok vele elégedve, kiválóan lehet vele főzni, sütni, grillezni.

Van viszont egy nagy hibája, nehéz tisztántartani. Mérete miatt nem fér be a mosogatóba. Mosagatógépbe meg nem merem betenni. A leírásban az szerepel: "Egy szivacs , vagy egy törlőruha segítségével meleg, mosószeres vízzel tisztítsa le a grillező serpenyőt, az alapegységet és a födőt. Alaposan öblítse le őket." Nos, ez nem elég. Főleg a műanyag keret vonza a zsírt, az olajat. Bele kellene meríteni forró, de lagalább is meleg mosószeres vízbe, de akkora edényem nincs. Bár azt írják, "A készüléket teljes mértékben vízbe meritheti.", miután elektromos részek, fűtőszál van a készüléken, kétkedve olvastam ezt a részt.

Van valakinek ilyen ketyeréje? Örülnék, ha megosztaná velem tapasztalatait.

6 megjegyzés:

  1. Üdvözletem!
    Nekem van ilyen szerkentyűm,és tökéletesen el tudom mosni.
    Úgy szoktam,hogy amikor még forró,akkor szilikonos ,vagy fa lapáttal ledörgölöm róla a ráragadt dolgokat,majd amikor már csak langyos,egyszerűen a csatlakozós részével felfelé,hogy ne érje víz,aláteszem a folyóvíznek,öntök reá mosogatószert,és szépen finoman lemosom. Nem dörzsis szivaccsal,mert féltem,hogy lejön a bevonat róla.Papírtörtőlel szárazra törlöm,és megy a polcra.
    Legtöbbször fasírtot,hamburgerhúst,meg rántottát,stb készítek benne.Eddog soha nem maradt semmi szennyeződés rajta.
    Bocs a hosszú szövegért!
    Üdv::Brigitta

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van ilyen ketyerém, de én nem vagyok vele 100%-ig megelégedve. Én csevapot sütöttem benne, de azt vettem észre, hogy csak a közepén süt megfelelően. Ha nagyobb mennyiséget tettem bele, akkor a szélén lévő húsokat is be kellett tenni középre, hogy megsüljön a hús. Ráadásul a tisztítása szerintem is elég nehézkes. Egyszer használtam, azóta a polcon áll. Dühítő, mert nem olcsó szerkezet!

    VálaszTörlés
  3. Én egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, így aztán ha valaki keresné, csak úgy talál rá, ha kukázni kezd. Ez a szerkentyű úgy rossz, ahogy van, csak sok ember nem meri bevallani, hogy átverték az agyunkat. Na persze nem a top-shop-ot szidom, hanem saját magam. Miért mentem bele a vásárlásba.
    Egyszóval: kidobtam és kész. Még azt sem vártam meg, hogy rátapadjon az oldalára a zsír.
    Én háromszor reklamáltam, pénzt nem fizettek vissza, inkább minden egyes alkalommal újat küldtek helyette. Hibája mindegyiknek ugyanaz volt. Csak a közepén süt és sehol máshol.

    VálaszTörlés
  4. Az utasításában az áll, hogy a "belső serpenyőjét pattintsa ki egy hatátozott mozdulatta" - EZT, HOGY KELL csinálni???

    VálaszTörlés
  5. Ahogy a leírásban szerepel, megfogni s kipattintani. Simán kijön.

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon csalódtam! Akárhogy vigyázok jön le a teflonboritás! Kár volt megvenni!

    VálaszTörlés