Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2011. március 14., hétfő
Zöldborsóleves csipetkével, tejjel
Zöldborsóleves csipetkével, tejjel
Egy újabb
zöldborsó leves
.
Íme:
Ezúttal sok tejjel, chili szósszal és petrezselyem zölddel készült.
A recept:
Zöldséges, tejszínes zöldborsóleves galuskával
1 megjegyzés:
Mrita
2011. március 14. 14:30
Nagyon jól néz ki, imádom a zöldborsót.
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon jól néz ki, imádom a zöldborsót.
VálaszTörlés