HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. március 27., vasárnap

Tyúkmony, papendekli és icce: tudjuk, hogy mennyi?

Tyúkmony, papendekli és icce: tudjuk, hogy mennyi?

Ki hinné, hogy a konyhában is ajánlatos volt ismerni ezeknek nemcsak a jelentését, de a mértékét is, mert különben nem készültek volna el a korabeli recipék. Ráadásul az étel bizony italt kíván – de vajon mennyi is egy icce bor?






Nekem tanulságos volt, remélem Ti is élvezitek majd.
A teljes cikk --> Tyukmony, ...

1 megjegyzés:

  1. Jó volt a cikk. Az én nagymamám a tyukmonyt még használja :)
    A bundáskenyeret is tikmonyas kenyérnek hívja.

    VálaszTörlés