Roquefortos saláta tojással
Hozzávalók:
- fejessaláta
- rukkola saláta
- 1 db kaszinó tojás
- 1 db paradicsom
- 1 szál újhagyma
- lila hagyma hajtása
- só
- őrölt fekete bors
- fokhagymás petrezselyem fűszerkeverék
- citromlé
- extra szűz olíva olaj
- majonéz
- Roquefort/kék sajt
- fokhagymás petrezselymes bruschetta
A saláta leveleket (6-7 darabot) elhelyezem a tányéron, középre kerül a saláta zsenge közepe, egyben. Rászeletelem a paradicsomot, a hagyma karikákat, fűszerezem, facsarok rá citromlevelet. Ráhelyezem a kaszinó tojást, meglocsolom majonézzel és olíva olajjal, morzsolok rá roquefort-ot, díszítem hagyma szárral és néhány rukkola salátalevéllel. Beteszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Fogyasztáskor megmelegítem a bruschetta-kat, s a tányérra helyezem.
Isteni lehetett!!
VálaszTörlésEz nagyon finom és guszta.
VálaszTörlésNagyon szép színes
VálaszTörlés