Sajtos paradicsom krémleves Mozzarellával
Hozzávalók :- 1/2 l paradicsomlé
- erőleves kocka
- vaj
- liszt
- reszelt trapista
- reszelt füstölt sajt
- reszelt Parmezan
- mini Mozarella
- só
- cukor
- őrölt fehér bors
- őrölt piros paprika
- oregano
- fokhagymás petrezselyem fűszerkeverék
- chili szósz
- chili paprika
- bazsalikom
- petrezselyem
- toast
- fokhagyma
- Rosmarino (extra szűz rozmaringos olíva olaj)
Vajon világosra pirítom a lisztet, ráöntöm a paradicsomlevet, fűszerezem, beleteszem az erőleves kockát, a reszelt sajtokat és az apróra vágott petrezselymet és bazsalikom levelet. Közben megpirítom a toastot, bedörzsölöm fokhagymával, öntök rá olívaolajat.
Tálaláskor a levest tányérba merem, teszek bele Mozzarella golyókat, a tányér szélére teszem a kettévágott toastot, díszítem bazsalikom levéllel és chili paprikával, s szórok rá Parmezan-t.
Nagyon szeretem a paradicsomlevest.
VálaszTörlésCsatlakozom Mritához! Jól néz ki, mozzarellával még soha nem csináltam.
VálaszTörlés