HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. március 26., szombat

Már nyílnak a hegyen a kerti virágok...

Már nyílnak a hegyen a kerti virágok

És látod amott az ébredő világot...

Elnézést kérek Petőfitől, hogy plagizáltam, és átírtam a versét, de amikor kimentem a kertbe, s megláttam, hogy a szikrázó tavaszi napsütés már több virágot is előcsalogatott, ez jutott az eszembe. (Bár, ez talán kisebb bűn, mint az, hogy nemrég egy ünnepségen megcsonkítva adták elő egyik versét.)

Előző kutyánk - Rocky, egy doberman - a kert végében van eltemetve, több mint15 évig volt hűséges társ és barát.




Az ő sírján nyílnak ki legelőször a virágok.







4 megjegyzés:

  1. Kedves Hobbychef!

    Valami gubanc van hogy a link nem müködik, de már nincs is ott, majd megnézem, hogy mi a baj, de addig is nézzed meg a Disznóságok elméletben és a Sült kolbász és hurka cimke alatt a készítését, sütését.
    Meglepett a szép kutyátok látványa, és nagyon örültem, hogy láthattam, mert rögtön a mi dobermanunk jutott róla az eszembe. A miénk sem él már. Nekem ez a kutyafajta a kedvencem.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Hobbychef!

    Azóta olvasom a blogodat, amióta a "Követök" között megláttalak, azóta én is a követőd lettem. Igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, és így azt gondoltam, hogy invitállak az "Egy jó szó" játékba, amit Eszter talált ki. Küldök Neked "Egy jó szó"-t. Ez a bejegyzés egy pontot ér a számodra a játékban.

    Katt ide: http://eszterszappan.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. De gyönyörű kutya volt, és mennyire szép virágok nyílnak a sírján. Mintha éreznék az ő általa hagyott űrt

    VálaszTörlés