Túrós csusza dióval
Egy majdnem hagyományos csusza, egy apró csavarral. A végén a sült szalonna mellett még dió is került rá.Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzöm.
Közben egy serpenyőben a felvágott szalonnát megsütöm, a felét félreteszem. A diót késsel darabolom.
A serpenyőbe rászedem a tésztát, összekeverem.
Tálalok. Szedek a tányérra tésztát, teszek rá a túrót, kanalazok rá tejfölt és szórok rá sült szalonnát, s diót. Sózom, borsozom.
P.S. A Hírkereső 2015.08.17. Gasztro Napi Toplistájában:
7. Túrós csusza dióval(Mindmegette)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése