HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. november 10., hétfő

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Ha már nem sikerült a libacombot megsütnöm, vacsorára összehoztam mégis egy finomságot.

 Hozzávalók :
  • 2 db nagy étkezési paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 1 csokor petrezselyem
  •  2 doboz (21 dkg) libamájpástétom
  • 5 dkg trappista sajt
  • őrölt fekete bors
  • 1 db vörös káposzta levél
  • 3 szelet toast
  • vaj
Elkészítés:

A paprikákat megskalpolom, a csumát eltávolítom. Az újhagymát felkarikázom, a petrezselymet két szál kivételével aprítom, a sajtot lereszelem.

Egy tálban összekeverem a pástétomot, sajtot, hagymát és a fűszereket. A toastot megpirítom.

Egy nagy tányérra helyezem a káposzta levelet, rárakom a masszával megtöltött paprikákat, mellé a hegyes paprikát, a paradicsomot, petrezselyem leveleket, s a pirítóst.

A pirítóst megkenem vajjal s ezzel fogyasztom a töltött paprikát. Vörösbort iszom hozzá.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése