HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. október 21., péntek

Milyen szakács vagyok az utazom.com szerint

Milyen szakács vagyok az utazom.com szerint


Endre Sinka megnézte, milyen jó szakács. A következő eredmény született: Profi szakács
Tudd meg te is, mennyire vagy otthon a konyhában, és ha szerencséd van még értékes ajándékokat is nyerhetsz!


Gratulálunk!

Eredményed:

100% - Profi szakács

8 megjegyzés:

  1. Hát ehhez gratulálok. Majd én is megnézem, bár ez csak egy jó kis játék lehet, igaz? De az is igaz, hogy miért ne lehetne egy gasztroblogger is olyan ügyes, hogy még a profikkal is felvehetné a versenyt, mert profi - van ilyen.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok... Én is meg fogom nézni:)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos, én nem tudom kitölteni:( Mert én nem engedélyezem, hogy hozzáférjenek a dolgaimhoz:(
    Pedig érdekelt volna.

    VálaszTörlés
  4. Azóta már én is úgy döntöttem, hogy nem nézem meg, mert a facebook-on regisztrálva lehetséges. Én pedig azok felé sem nézek, nem hogy kiadjam az adataimat. A közösségi oldalon soha nem leszek fönt ez biztos. Jó kis trükkel vennék rá az embereket, hogy tegyék fel magukat.

    VálaszTörlés
  5. Ez persze csak egy játék. Az adataimat nem féltem, mit tudnak vele kezdeni?

    VálaszTörlés
  6. Pl. a nevedben küldenek bárkinek olyan dolgot, amit Te sosem tennél. Az egyik ismerősöm is így járt. Nem győzött elnézést kérni a rengeteg ismerősétől, hogy nem ő volt.

    VálaszTörlés
  7. Egyetértek Rozával teljes mértékben, és ez csak egy szemétség a sok közül amit csinálnak egyes rosszindulatú emberek.

    VálaszTörlés
  8. E-mailt nem tudnak küldeni a nevemben, hacsak fel nem törik a kódomat. Ez persze ma már nem túl nehéz. A neten kínálnak olyan programot, amivel bármit fel lehet törni. Akkor viszont hiába titkolózom, s hiába kerülök bizonyos oldalakat. A hackerek - többek között - még a Pentagon oldalára is be tudtak jutni. Az egyetlen védekezés, ha az ember nem megy fel a netre. Erre viszont nem vagyok hajlandó. A józan ész határán belül megteszek minden tőlem telhetőt, de rettegni nem akarok.

    VálaszTörlés