HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. október 13., csütörtök

Díjat kaptam

Díjat kaptam

Egy szép díjat kaptam martinelli-től a Gasztro, szépség, egészség és sok más! blog írójától. Sajnos nem tudtam a blogján megköszönni kedvességét, mivel többszöri próbálkozásra sem tudtam a kommenteléshez belépni. Ha ráklikkeltem a comment-re, blank (üres) mező jelent meg. Ezt nem teljesen értem, mivel a tegnapi próbálkozásnál már 15 megjegyzést tüntetett fel, tehát mások több szerencsével jártak. Ma viszont már meg sem tudtam nézni a bejegyzést, hogy lássam ki kapott még díjat. (Ha ráklikkeltem a korábbi bejegyzések-re, nem történt semmi.)


Úgyhogy csak ezúton tudok neki köszönetet mondani, hogy rám is gondolt. (Remélem, olvassa a bejegyzésemet.)  A díjak továbbadásánál is előfordulhat, hogy olyanok is lesznek a listámon, akik már megkapták, de ők a leglelkesebb látogatóim (többen már kezdettől fogva), s én is szívesen olvasom őket. Elnézést kérek azoktól, akik most kimaradtak, de így is 15 blog van a listában. Tehát ABC sorrendben:

alchri 
Bianca
Bors and Pepper 
Éva
Kreatív konyha
Latsia
Lívia
Maria
Marisz57
MRita
Panna 
Seafalcon
Suncika (anya)
Róza
Teakert

Elnézést, hogy nem linkeltem, s értesítést sem hagytam hátra, de akik rendszeresen látogatják a blogomat, azok tudni fogják, hogy kiket díjaztam ezúttal.


8 megjegyzés:

  1. Hobbychef, nem tudom mi történt. Valamiért nagyon büntet Téged a Blogger :). Na jó, poént félretéve: tényleg nem tudom mit mondjak, mert mások tudtak kommentelni, senki nem panaszkodott.
    Örülök, hogy szívesen fogadtad a díjat és meglepted vele blogertársainkat.

    VálaszTörlés
  2. martinelli: Én sem értem. Most megint megpróbáltam, zéro eredmény. Elhiheted nekem, fennállásom óta írtam már jónéhány megjegyzést, de a Te oldalad kifogott rajtam. Amit még eddig nem is írtam, ha meglátogatom az oldalad, a végén nem tudok kilépni a bal felső sarokban lévő vissza jelre kattintva, a jobb felső sarokban lévő piros mezős X-re kell kattintanom, ami a törlés, s kezdhetek mindent elölről. (Ilyen volt korábban Maria -Szeretek főzni(2) oldalánál is.) Szerintem a blogger.com-nál van valami gubanc. No mindegy. Valahogy túlélem.

    VálaszTörlés
  3. Ha Bianca = Bianka akkor köszönöm :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Endre!

    Köszönöm a kedvességed azt, hogy érdemesnek tartod a blogom a díjra. Megleptél, és örülök is annak elenére, hogy én nem vagyok nagy híve a díj adogatásnak, pedig tudom, hogy ez a gasztrobloggerek között elismerése annak amit csinálunk. Mégegyszer köszönöm, de jobban örülök a kommenteknek, annak, ha sokan látogatnak, és dícsérik egy-egy ételem. Itt jegyzem meg, hogy amikor elkezdtem a blogírást, és kaptam díjakat, és tovább adtam - rengeteg időt áldozva rá - mégcsak köszönömöt sem kaptam, semmi visszajelzést.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lívia!
    Egyetértek veled abban, hogy a díjak továbbadása rengeteg időt vesz igénybe a beírás, az értesítések, s a linkelések miatt. (Ezért is maradt ez el most.) Az én gyakorlatomban azonban - legalább is eddig - mindig megköszönték az általam továbbított, adott díjakat.
    Örülök, hogy örültél a díjnak, rászolgáltál, főleg, hogy megszenvedtél a blogod helyreállításával.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm amit válaszoltál, hogy egyetértesz velem abban amit írtam. Valóban nagyon megszenvedtem a blogom helyreállításával,és remélem, hogy többet nem történik ez meg velem.
    Egyébként ha nem is küldtem tovább a díjad betettem a blogomba és beírtam, hogy mindenki aki még nem kapta meg és látogatja a blogom elviheti tőlem. Szeretettel adom, mert mindenki megérdemli aki gasztroblog írására adja a fejét.

    VálaszTörlés
  7. Gratula hozzá, és köszönöm a díjat, hogy megint gondoltál rám! Én, mint virág..egy jó nagy kaktusz!:DD

    VálaszTörlés
  8. Kedves Hobbychef!
    Nagyon örülök, hogy ismét "díjaztál" és köszönöm szépen.
    De már zavaró számomra, hogy mindig megelőzöl, vagyis mindig te adsz nekem díjat, és ugye az adományozónak nem adjuk vissza, tehát nekem soha nincs alkalmam téged díjazni.
    De érdekes a blogod, jó receptjeid vannak és mindig szívesen látogatlak.

    VálaszTörlés