HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. október 11., kedd

Tejszínes zellerleves

Tejszínes zellerleves

Hozzávalók :
  • 1 nagyobb zeller gumó fele
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db krumpli
  • 1 db sárgarépa
  • petrezselyem zöld
  • 1 db tyúkhúsleves kocka
  • Vegeta
  • őrölt fehér bors
  • petrezselyem fokhagyma fűszerkeverék
  • vaj
  • főzőtejszín
Elkészítés:

A hagymákat apróra, a zellert és a krumplit kockára, a répát karikára vágom.A petrezselymet felaprítom.
Egy lábasban vajon megpirítom a hagymákat, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem, felöntöm vízzel. Megfőzöm. A végén hozzáadom a tejszínt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése