HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. október 10., hétfő

Bazsalikomos kagylótészta csípős paradicsomos heringgel

Bazsalikomos kagylótészta csípős paradicsomos heringgel

Hozzávalók :
  • Conchiglie Rigate/kagylótészta
  • 1 doboz paradicsomos hering
  • chili paprika
  • chili paprikával töltött olíva bogyó
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • chili szósz
  • citrom
  • bazsalikom
 Elkészítés:

A sós vízben megfőzött tésztára rávágok néhány bazsalikom levelet, ráteszem a halakat és az olívabogyókat, fűszerezem, vágok rá chili paprikát, meglocsolom a chili szósszal, facsarok rá citromlevet, s díszítem  bazsalikom levéllel.

Nagyon egyszerű, gyors, finom, olcsó, s nem utolsó sorban, egészséges étel.

1 megjegyzés:

  1. A heringet nem ismerem, nem szoktam venni. De a többi hozzávaló szimpatikus, szerintem hering nélkül is jó lenne.

    VálaszTörlés