HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 16., szombat

Halsaláta

Halsaláta

Hozzávalók :

1/2 db vöröshagyma
jégsaláta
1 db póréhagyma
2 db újhagyma szár
1 db tojás
1 db paradicsom
1 db retek
citrom
ruccola

őrölt fekete bors
extra szűz olíva olaj
halsaláta konzerv
chilis olíva bogyó

Elkészítés:

Egy tányérra teszek jégsaláta leveleket, rá retek és paradicsom, főtt tojás  szeleteket, sózom, borsozom, meglocsolom citrom lével, teszek rá halsalátát, s díszítem citrom szeletekkel, hagyma karikákkal, újhagyma szárával, chilis olívabogyóval és ruccola salátával.





3 megjegyzés:

  1. Imádom a halat és a halsalátát, nagyon guszta. A felsorolásnál óriásiak a sorközök.

    VálaszTörlés
  2. Tudok róla, de akármit csinálok, mindig szétesik. Feladom.

    VálaszTörlés
  3. Sikerült rendbetenni a felsorolást, annak az árán, hogy elhagytam a hozzávalóknál a megjelölést. Nem értem a gondot, hiszen kb. 500 alkalommal hibátlanul működött.

    VálaszTörlés