Gombás makaróni ketchuppal, sajttal
Miután még maradt a gombás makaróniból és a reszelt sajtból, és én nagyon szeretem az olasz ételeket, nem tudtam ellenállni. Ha hinnék a reinkarnációban, mint ahogy sajnos nem, ha még egyszer születnék, akkor, ha már nem a trópusok tájékán kezdenék új életet, akkor valahol Dél-Olaszországban látnám meg újra a napvilágot. A lényeg a napon, a tengeren és az ételeken van. A temperamentumos lányok ehhez már csak hab a tortán.Szóval, a maradékokból kreáltam ezt az ételt.
A tésztát jól megfűszereztem őrölt fekete borssal, oreganóval és őrölt chili paprikával, meglocsoltam ketchuppal és chili szósszal. Raktam rá chilipaprikával töltött olívabogyót, meglocsoltam extra szűz olíva olajjal, s szórtam rá reszelt sajtot, majd a mikróban való melegítés után újra meghintettem reszelt sajttal.
Saját eltevésű ecetes uborkát - téli savanyúságok - fogyasztottam hozzá, és vörös bort ittam rá.
A makaróni mellé hallgassunk egy jó kis zenét:
Makaróni - Hupikék Törpikék - Buli van Aprajafalván
És az eredeti szám:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése