HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 9., szombat

Medvehagymás, gombás, sajtos makaróni

Medvehagymás, gombás, sajtos makaróni

Hozzávalók :
  • makaróni
  • gomba
  • vöröshagyma
  • fokhagyma
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
  • vaj
  • főzőtejszín
  • medvehagyma
  • petrezselyem
  • fokhagymás bors
  • reszelt sajt
  • capri bogyó
  • egész tarka bors
  • dió bél
Elkészítés:

A tésztát felteszem főni. A hagymát kockára, a fokhagymát, petrezselymet  és a medvehagymát apróra , a gombát is kis darabokra vágom.
Egy serpenyőben az olajon a  hagymát, fokhagymát és a gombát megdinsztelem, adok hozzá vajat, ráteszem a petrezselymet és a medvehagymát, öntök rá főző tejszínt, sózom, borsozom, rövid ideig dinsztelem, belekeverem a reszelt sajtot. Hozzáadom a tésztát, átkeverem, majd tálalom.
A tésztára teszek medvehagymát, melyet előzőleg feltekerve csíkokra vágtam, valamint dióbelet, capribogyót, s szórok rá tarka borsot.
P.S. A medvehagyma a kertünkből van.

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jól hangzik, minden hozzávalóját szeretem, biztosan finom.

    VálaszTörlés