HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 5., kedd

Füstölt pisztráng-lazac saláta

Füstölt pisztráng-lazac saláta

Hozzávalók :
    • 5-6 db saláta levél
    • ruccola saláta
    • 1 db paradicsom
    • 1 fej hagyma
    • kígyó uborka
    • hagyma hajtás
    • só örölt fekete bors
    • citrom
    • narancs
    • febérbor
    • lazac szelet
    • extrasűz olívaolaj
    • capri bog
    • egész tarka borsó
    • petrezselyem zöld
    Elkészítés: 

    Egy tányérra helyezem a saláta és ruccola leveleket, rá a paradicsom szeleteket,kígyóuborka szeleteket, s hagyma karikákat. Sózom, borsozom, Meglocsolom olívaolajjal, facsarok rá citromlevet, öntök rá fehér bort. Ráhelyezem a lazac szeletet, díszítem narancs gerezdekkel, citrom karikával, hagyma szárral, ruccolával és petrezselyemmel, szórok rá capri bogyót és tarka borsot.
    Vajas píritossal és fehér borral (olasz rizling) fogyasztom.

    2 megjegyzés: