Füstölt pisztráng-lazac saláta
Hozzávalók :- 5-6 db saláta levél
- ruccola saláta
- 1 db paradicsom
- 1 fej hagyma
- kígyó uborka
- hagyma hajtás
- só örölt fekete bors
- citrom
- narancs
- febérbor
- lazac szelet
- extrasűz olívaolaj
- capri bog
- egész tarka borsó
- petrezselyem zöld
Egy tányérra helyezem a saláta és ruccola leveleket, rá a paradicsom szeleteket,kígyóuborka szeleteket, s hagyma karikákat. Sózom, borsozom, Meglocsolom olívaolajjal, facsarok rá citromlevet, öntök rá fehér bort. Ráhelyezem a lazac szeletet, díszítem narancs gerezdekkel, citrom karikával, hagyma szárral, ruccolával és petrezselyemmel, szórok rá capri bogyót és tarka borsot.
Vajas píritossal és fehér borral (olasz rizling) fogyasztom.
Gyönyörű
VálaszTörlésHúúú, de guszta, megyek ebédre.
VálaszTörlés