Spaghetti con frutti di mare
Hozzávalók :- spaghetti
- királyrák (Shrimp)
- előfőzött garnéla
- tintahal karikák
- polip
- vöröshagyma
- fokhagyma
- medvehagyma
- rozmaring
- kakukkfú
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- fokhagymás petrezselyem fűszerkeverék
- chili paprika
- capri bogyó
- tarka egész bors
- főző tejszín
- fűszeres olívaolaj
- reszelt Parmezan
A királyrákról leszedem a páncélt, eltávolítom a bélcsatornát, a tintahalat és a polip karjait kisebb darabokra vágom. a hagymákat megpucolom, apróra vágom. A spaghettit felteszem főni.
Egy serpenyőben az olajon megdinsztelem a hagymát, majd beleteszem a tenger gyümölcseit, fűszerezem, beleöntöm a tejszínt. Készre főzöm, beleteszem a leszűrt tésztát, átforgatom.
Tálaláskor a tányérra helyezem a tésztát és tengeri herkentyűket, szórom capri bogyóval és tarka borssal, valamint reszelt sajttal, díszítem bazsalikom levéllel és medvehagyma csíkokkal.
Remekül néz ki
VálaszTörlésSzerintem is!!!!
VálaszTörlésCsatlakozok az előttem szólókhoz, guszta.
VálaszTörlés