HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. április 12., kedd

Gondolatok egy bejegyzés kapcsán, Sexis lányok a konyhában, ma

Sexis lányok a konyhában, ma

Ezt a bejegyzésemet egy reklamáló beírás miatt töröltem. A 2 fotón egyébként két sexis lányzó volt látható pucéran a konyhában, nagyon soft kivitelben. Bármely bulvár lapban, melyet, valljuk be őszintén, jóval többen olvasnak, mint az én szerény blogomat,  sokkal keményebb képek láthatók. Gondoltam, egy gasztronómiai, kulináris blogba (mely végül is az élet igenléséről, örömeiről szól),  ez bőven belefér. Az alatt a néhány óra alatt, amíg látható volt, többen látogatták meg ezt a bejegyzést, mint az összes többi Top 10 bejegyzésemet.

A törlés után a látogatóim száma brutálisan visszaesett. Ezek szerint van igény az ilyen jellegű képekre is, csak vannak sajnos álszent emberek, akik persze titokban biztos nézegetnek ennél jóval keményebb pornó oldalakat, de hangosan tiltakoznak, hogy mutassák, milyen erkölcsösek. Pedig egyáltalán nem azok, csak képmutatóak, álszentek.

Én a bemutatkozó szövegemben is írtam, hogy szeretem a szép nőket, s szeretni is fogom, amíg csak élek. (Pedig ők már biztosan nem törődnének egy nyugdíjas öregemberrel, annak ellenére, hogy én - legalább is a szívemben - még fiatalnak érzem magam.)

Lehet, hogy kár volt törölni a bejegyzést??? Nem kellet volna törődnöm a tiltakozással???

Azt hiszem igazatok  van lányok, butaság volt törölni a bejegyzést, hiszen végtére is ez az én blogom. Akinek nem tetszik, ne nézze. Mellesleg, teljesen ártalmatlan, szolid kis fotók, a pornótól mérföldköves távolságban vannak, a több száz ezres példányszámban megjelenő lapokban ennél sokkal keményebb, vadabb fotók jelennek meg , s ott senki sem tiltakozik.

Tehát, az én "elvetemült", botránykavaró képeim, melyeket az internetről szedtem le, amiket sok százezren, de lehet hogy milliónyian néztek meg, és senki nem tiltakozott. Ide is csak azért töltöm fel, mert konyháról lévén szó, valahogy mégis csak kapcsolódik a gasztronómiához. Én nem sértődnék meg, ha ezek a lányok meglátogatnák az én konyhámat, de sajnos nem fogják (a képek minősége sajna nem az igazi), bár kuktának szívesen felfogadnám őket. Lehet, hogy főzni nem tudnak, de nyalakodni már igen:




7 megjegyzés:

  1. Butaság volt részedről , hogy törőlted, én is láttam tegnap, nem volt abba semmi olyan amiért most magyarázkodnod kéne.Valóban a napi újságokban minden nap az újság elején- hátulján pucér nők vannak. A többi oldalon meg a politika.Ott senki nem tiltakozik?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez a te blogod:). Mindig lesz, akinek nem tetszik, és lesz, akinek igen. Egy reklamáló bejegyzésért kár levenni egy nagyon jó posztot, pláne, ha nem értesz egyet a kritikával, amit kaptál. Persze, ha igazat adsz neki, akkor igen, de ha nem, akkor hagyd fenn, mert sokkal többen vagyunk, akik élvezik az efféle kitekintő bejegyzéseket is!

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem igazatok van lányok, butaság volt törölni a bejegyzést, hiszen végtére is ez az én blogom. Akinek nem tetszik, ne nézze. Mellesleg, teljesen ártalmatlan, szolid kis fotók, a pornótól mérföldköves távolságban vannak, a több száz ezres példányszámban megjelenő lapokban ennél sokkal keményebb, vadabb fotók jelennek meg , s ott senki sem tiltakozik.

    Tehát, az én "elvetemült", botránykavaró képeim, melyeket az internetről szedtem le, amiket sok százezren, de lehet hogy milliónyian néztek meg, és senki nem tiltakozott. Ide is csak azért töltöm fel, mert konyháról lévén szó, valahogy mégis csak kapcsolódik a gasztronómiához. Én nem sértődnék meg, ha ezek a lányok meglátogatnák az én konyhámat, de sajnos nem fogják (a képek minősége sajna nem az igazi), bár kuktának szívesen felfogadnám őket. Lehet, hogy főzni nem tudnak, de nyalakodni már igen.

    VálaszTörlés
  4. Valami mondás van a makkal álmodásról!
    Hát azért nem éppen nevezhetők szolidnak...
    De az életöröm az életöröm...
    Kinek ez, kinek az.
    De hol van itt az egyenjogúság kedves chef?!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Márta!
    Persze minden relatív, de ezek a képek még a bulvár sajtóban is nagyon szolidnak számítanak.
    Azt viszont nem értem, hogy kerül ide az általad idézett közmondás, még kevésbé a hiányolt egyenjogúság. Csak nem arra gondolsz, hogy fiúkkal kellett volna képet feltennem?

    VálaszTörlés
  6. Kedves Hobbychef,
    A blogodon továbbra is azt teszel közzé, amit kívánsz, hiszen a te blogod, a te döntésed és akaratod.
    A gasztro.blog.hu gyűjtőoldal szerkesztőihez érkezett panaszok kivizsgálása után a mai naptól a friss bejegyzéseid nem lesznek láthatók a középsávban, mert egy receptes gyűjtőoldalon nincs helye még ilyen "soft" képeknek sem. További sok sikert és sok látogatót kívánunk!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Admin!
    Természetesen jogotok van a blogomat letiltani, bár ez rátok nézve szegénységi bizonyítvány. Én a magam részéről befejeztem a blogolást. Nem kívánok egy ilyen álszent, képmutató, prűd társaságban jelen lenni. A kulináris élvezetekbe szerintem egy kicsit több is belefér, mint néhány unalmas recept.

    VálaszTörlés