HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. február 13., vasárnap

Zöldborsós omlett kolbásszal

Zöldborsós omlett kolbásszal

Hozzávalók :
  • 3 db tojás
  • 1 dl tej
  • főtt zöldborsó
  • füstölt kolbász
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • zsemle
  • ecetes uborka
Elkészítés:
A tojást kikeverem, hozzá öntöm a tejet, beleteszem a borsót, s a szeletelt kolbászt,  fűszerezem, jól összekeverem, s egy serpenyőben megsütöm. Zsemlével fogyasztom, s savanyúsággal, jelen esetben ecetes uborkával. Egy finom HB sör jól esik mellé.

2 megjegyzés: