Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2011. február 14., hétfő
Zöldborsós marhahús leves
Zöldborsós marhahús leves
Újra készült egy marhahús leves, de ezúttal zöldborsó is került bele.
Az előzmény:
Marhahús leves
1 megjegyzés:
Niki
2011. február 14. 19:08
Jajjmár...:P A gyengém a húsleves...kéééééééreeeek:DDDDD
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jajjmár...:P A gyengém a húsleves...kéééééééreeeek:DDDDD
VálaszTörlés