HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. február 10., csütörtök

Puncsos puding ananásszal

Puncsos puding ananásszal

Hozzávalók:

  • 1 tasak pudingpor
  • 1/2 l tej
  • 2-3 evőkanál cukor
  • ananász
Elkészítés:

A tasakon lévő leírás szerint elkészítjük a pudingot, vagyis egy kevés tejben elkeverjük a port csomómentesen, majd hozzáöntjük a felforrósított tejet, ismét jól elkeverjük, majd 1 percig főzzük. Ezután formába öntjük, s  hagyjuk kihűlni. Tányérra helyezzük, s egy szelet ananászt teszünk mellé. De használhatunk sárgabarack befőttet, vagy bármilyen más gyümölcsöt is  tetszés szerint.

1 megjegyzés: